صنایع پخت ارسباران

تلفن

موبایل

آدرس

آذربایجان - تبریز - باسمنج - پل ستارخان - کوی ارناب - جنب باربری شهریار

صنایع پخت ارسباران

تغییرات دنیای صنعت و تولید تجهیزات باعث ظهور ابزار و وسایلی شد که تولید را راحت کرد. پخت نان از موارد خاصی بود که علاوه بر سرعت عمل در تولید به سلامتی و کیفیت تولید در آن اهمیت فراوان داشت.تولید بسیاری از انواع نان سنتی  نیازمند تجهیزاتی بود که نان را با همان کیفیت پخت تولید کند و این موضوع موجب تولد نسل جدیدی از تجهیزات پخت و پز شد.استفاده از تجهیزات اتوماتیک و نیمه اتوماتیک در تولید نان های صنعتی به علت شرایط خاصی که تولید اینگونه نان ها در گذشته داشت مورد توجه قرار گرفت.سازنده دستگاه پخت نان سنگک نیمه اتوماتیک وتمام اتوماتیک با توجه به نیاز مخاطبان این نوع نان ها شرایطی برای ارائه مناسب این محصولات به مشتریان در نظر گرفت که بخشی از آن تولید دستگاههای ویژه پخت نان های سنتی بود. یک تولید کننده دستگاه پخت نان سنگک باید در تولید دستگاه نکات جزئی و مهم زیادی را مورد توجه قرار دهدتولید کننده دستگاه پخت نان سنگک دو مدل از ماشین آلات و دستگاه پخت نان سنگک نیمه اتوماتیک وتمام اتوماتیک را طراحی کرده است:

دستگاه پخت نان سنگک نیمه اتوماتیک ریلی

روش کار فر در  این دستگاه  به این صورت می باشد که خمیر نان از یک سمت وارد فر ریلی می شود و در تمام طول مسیر  حرارت روی خمیر وجود دارد و پس از پخت در انتها از ریل خارج می شود.مهمترین نکته در استفاده از این نمونه دستگاه پخت نان تنظیم سرعت و حرارت برای پخت مناسب نان می باشد.  

دستگاه پخت نان سنگک نیمه اتوماتیک دوار

این دستگاه از یک صفحه دایره ای تشکیل شده است که در اطراف یک محور ثابت در حال چرخش می باشد. خمیر پخت نان را وارد آن می کنید و خمیر از قسمت پر حرارت دستگاه گذشته و دوباره به مسیر ابتدای خود باز می گردد نان پخته شده در اختیار شما قرار می گیرد .با تنظیم دما و سرعت حرکت صفحه گردان می توانید میزان و شرایط پخت نان را تنظیم کنید.

 

آدرس

آذربایجان - تبریز - باسمنج - پل ستارخان - کوی ارناب - جنب باربری شهریار

تلفن

موبایل