کاسپین کابینت

تلفن

موبایل

آدرس

تهران - خیابان بنی هاشم - نرسیده به میدان بنی هاشم - پاساژ نگین - پلاک 272

قیمت روشویی کابینتی


روشویی یکی از وسیله های کاربردی در سرویس های بهداشتی است. یکی از انواع روشویی، نوع کابینتی آن است که طرفداران زیادی دارد. قیمت روشویی کابینتی براساس نوع کاربرد و انواع آن مختلف است.

این نوع روشویی در ابعاد مختلف ساخته می شود و سرویس های بهداشتی خیلی کوچک نیز می توانند از آن استفاده کنند. فروشگاه روشویی کابینتی کاسپین کابینت، با فروش انواع روشویی ها آماده خدمت رسانی به مشتریان می باشد.

قیمت روشویی کابینتی و انواع و جنس آن

کاربردی بودن و زیبایی که این نوع روشویی به سرویس بهداشتی می دهد باعث شد تا علاوه بر هتل ها و بیمارستان ها، در خانه ها نیز از آن استفاده کنند.

این نوع روشویی ها، به دو صورت پایه دار یا ایستاده و دیواری ساخته می شوند. با توجه به این دو نوع قیمت روشویی کابینتی نیز متفاوت خواهد بود.

در نوع روشویی کابینتی پایه دار یا ایستاده، روشویی به صورت کامل روی سطح زمین قرار می گیرد و به همین دلیل تحمل وزن بالا را دارند. در انتخاب نوع و وزن سینک آن از جنس سرامیک یا سنگ، به دلیل تحمل وزن بالا مشکلی وجود ندارد. این نوع روشویی معمولا در ابعاد بزرگ تهیه می شود و برای سرویس های بهداشتی بزرگ مناسب است. همچنین چون این روشویی جلوی دیوار قرار می گیرد، می توان از فضای پشت آن برای مخفی کردن لوله های آب استفاده کرد. البته گاهی این نوع روشویی در ابعاد کوچک تر نیز طراحی می شوند.

نوع دیگر روشویی کابینتی، نوع دیواری آن است. قیمت روشویی کابینتی دیواری با توجه به کیفیت آن تعیین می شود. در این نوع بهتر است از سینک سبک تر برای آن استفاده کرد. در صورت سنگینی سینک روشویی، اگر جنس کابینت کیفیت لازم را نداشته باشد، فرم خود را از دست می دهد.

 این نوع از روشویی به دلیل اشغال فضای کم، در سرویس های بهداشتی کوچک نیز قابل استفاده است و جا به جایی آن نیز راحت تر انجام می شود. همچنین برای نظافت و شستشوی سرویس بهداشتی، استفاده از روشویی دیواری مناسب تر است.

روشویی های کابینتی می تواند از جنس چوب، فلز و PVC باشد که در قیمت روشویی کابینتی موثر است.  

اگر این نوع روشویی ها از جنس چوب باشد، به مرور زمان با تماس با آب و رطوبت چوب به کار برده در آن خراب می شود. برای مقاوم تر و عایق شدن کابینت در مقابل رطوبت از رزین، پلی استر و چسب استفاده می کنند. همچنین می توان از mdf به جای چوب استفاده کرد. این باعث مقاومت و زیبایی بیشتر این نوع روشویی می شود. اما همچنان نمی توان به کیفیت روشویی از جنس چوب و mdf اطمینان داشت.

جنس فلز نیز به دلیل محکم بودن می تواند در ساخت روشویی به کار برده شود اما به مرور زمان زیبایی خود را از دست داده و دچار فرورفتگی می شود. نوع فلزی روشویی کابینتی به دلیل مشکلاتی که دارد و روی کار آمدن مدل های مدرن و جدید، مورد استقبال زیادی قرار نگرفت.

استفاده از PVC برای ساخت روشویی کابینتی، بهترین روش ساخت و تولید کابینت است. به دلیل طرح و رنگ های مختلف این نوع مورد استقبال زیادی قرار گرفته است. همچنین PVC ضد خش و ضد آب بوده و دارای عمر طولانی نسبت به جنس چوبی است. روشویی های از جنس PVC بسیار مقرون به صرفه بوده و از لحاظ قیمت روشویی کابینتی مشکلی برای خرید آن وجود ندارد. در انتخاب این نوع از روشویی باید به نوع رنگ و کیفیت ورق PVC بسیار دقت کرد و از برندهای معتبر این خرید را انجام داد.

برای انتخاب ابعاد روشویی کابینتی، باید به فضای سرویس بهداشتی، چگونگی نصب کاسه روشویی و شیرالات آن توجه کرد. ابعاد روشویی کابینتی استاندارد معمولا به صورت عرض 40 تا 55 سانتیمتر، طول 40 تا 60 سانتیمتر و ارتفاع 80 سانتیمتر می باشد.

یکی دیگر از عواملی که بر قیمت روشویی کابینتی تاثیر گذار است، سبک های مورد استفاده در ساخت و تولید این نوع روشویی است.

یکی از این سبک ها، سبک مدرن است که برای دکوراسیون های ساده و امروزی مناسب است. سینک روشویی های مدرن از سرامیک و یا شیشه می تواند باشد. بهتر است در این سبک از روشویی های مربع و مستطیل استفاده کرد.

یک سبک دیگر در تولید روشویی که در قیمت روشویی کابینتی موثر است، طرح و سبک کلاسیک است. در این روش می توان از چوب یا یونیت برای کابینت استفاده کرد. جنس سینک روشویی نیز از سنگ های طبیعی مانند سنگ مرمر ساخته می شود. رنگ کابینت بهتر است از میان رنگ های قهوه ای تیره، بادمجانی، طلایی، سرمه ای انتخاب شود.

آدرس

تهران - خیابان بنی هاشم - نرسیده به میدان بنی هاشم - پاساژ نگین - پلاک 272

تلفن

موبایل